GreenGate Ontbijtschaaltje Alice dusty rose Ø 14cm | 450 ml

€9,95

Donker roze gekleurd ontbijtschaaltje uit de Alice serviesgoed collectie van GreenGate in een Dusty roze kleur. Er is nog veel meer Rose servies te verkrijgen in de Alice serviescollectie. De Alice schalen zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Je kunt de serviezen makkelijk met elkaar combineren. GreenGate Alice Dusty Rose servies is een nieuwe lij..

  • Artikel: STWCERAALI1106
  • Gewicht: 350 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Bowls
    Kleur :
    Rose
    green light op voorraad.
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Donker roze gekleurd ontbijtschaaltje uit de Alice serviesgoed collectie van GreenGate in een Dusty roze kleur. Er is nog veel meer Rose servies te verkrijgen in de Alice serviescollectie. De Alice schalen zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Je kunt de serviezen makkelijk met elkaar combineren. GreenGate Alice Dusty Rose servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties. Donker roze servies met de naam Alice Dusty rose is een collectie naast de bestaande Alice lichtroze (pale pink) serviescollectie. Leuke roze latte cups, mokken met oor, ontbijtborden / dinerborden, een eierdop, lepel, ontbijtschaaltje en schenkkan. Combineer het roze servies met bijvoorbeeld het Alice wit servies.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Cereal bowl Alice dusty rose
Productgroep: Schalen en Kommen
Materiaal: Porselein
Afmetingen: hoogte 7 cm diameter 14 cm
Inhoud: 450 ml
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig