GreenGate Koffiemok Alice Dusty groen 350 ml - H 10 cm - Ø 9 cm

€8,25

Mokken met oor in Dusty groene kleur van het Deense merk GreenGate. Mix en Match de koffiemokken met staffelkorting vanaf 4 stuks. Er zijn ook mokken, latte cups genaamd in dezelfde kleur (deze zijn greeploos). De koffiemok is magnetron- en vaatwasmachine bestendig. Er zijn ook donkergroene (Pinewood) en lichtgroene (Pale Green) mokken. De mok h..

  • Artikel: STWMUGAALI4206
  • Gewicht: 350 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware > Mugs
    Kleur :
    Groen
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-3
€8,25
4-5
€8,00
6+
€7,75
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Mokken met oor in Dusty groene kleur van het Deense merk GreenGate. Mix en Match de koffiemokken met staffelkorting vanaf 4 stuks. Er zijn ook mokken, latte cups genaamd in dezelfde kleur (deze zijn greeploos). De koffiemok is magnetron- en vaatwasmachine bestendig. Er zijn ook donkergroene (Pinewood) en lichtgroene (Pale Green) mokken. De mok heeft een inhoud van ongeveer 350 ml. De mooie koffiemok is dankzij het handvat gemakkelijk vast te houden en voorkomt verbrande vingers. GreenGate Alice Dusty Groen servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Mug Alice dusty green
Productgroep: koffiemokken
Materiaal: Porselein
Afmetingen: hoogte 10 cm x breedte 9 cm
Inhoud: 350 ml
Instructies: Vaatwasserbestendig. Magnetronbestendig