Dinerborden

Dinerborden

Dinerborden van GreenGate. Staffelkorting op de dinerborden vanaf 4 of 6 stuks. Leuke dinerborden en ander servies online kopen van het Deense lifestyle merk GreenGate uit Kopenhagen? Het dinerbord is verkrijgbaar in allerlei dessins en kleuren met gebloemde, gestipte en gestreepte borden. Naast de dinerborden zijn er ook bijpassende ontbijtborden en gebaksbordjes online te bestellen. Het aardewerk servies is magnetron- en vaatwasserbestendig.

     

Dinerborden

Wil je in stijl dineren, dan ben je bij webwinkel Billie Design aan het goede adres. Bij ons kun je een uitgebreide collectie GreenGate dinerborden en ander serviesgoed vinden.
Wie wil er nou geen hip servies van het Deense merk GreenGate, je zal een ongekende indruk maken tijdens het diner.
Met de dinerborden van GreenGate ziet je eten er nog lekkerder uit de de de dinertafel nóg gezelliger. 
Combineer met de ontbijtborden en de gebaksborden uit dezelfde serie of combineren met andere serviezen om er een mooi geheel van te maken.

Borden in alle soorten en maten

De dinerborden komen in verschillende materialen, aardewerk, keramiek, melamine of tableware.
Combineer de dinerborden met ontbijtborden of gebaksbordjes, dus genoeg om een nieuw serviesset samen te stellen.

Een perfect gedekte tafel met de GreenGate serviezen, maak een bijzonder moment van iedere lunch, ontbijt of diner. Bekijk al ons servies en kies de serie die het beste bij jou past.

Dinerborden met staffelkorting

Staffelkorting vanaf 6 stuks op de Alice borden en al vanaf 4 stuks op de andere dinerborden. De korting op de dinerborden wordt automatisch toegepast. De korting op het servies geldt ook bij het combineren van verschillende dinerborden.

Gebruiksinstructies Dinerborden

De borden zijn magnetron- en vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven bij het specifieke bord.
Het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product, er kunnen in de dinerborden dus kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.
Bekijk hoe het servies wordt gemaakt.

Dinerborden kopen?

Als je toe bent aan nieuwe dinerborden of wil je iets nieuws? Bestel de fleurige mooie dinerborden dan bij webwinkel Billie Design. Wanneer je op werkdagen voor 15.00u besteld heb je ze doorgaans de volgende dag al in huis. Dat wordt smullen met servies van GreenGate!