GreenGate Diep bord / Soepbord Alice lichtroze Ø 21.5 cm

€15,95

Op zoek naar roze servies? Hier een roze gekleurd diep bord, te gebruiken als soepbord of pastabord. Uiteraard is er in deze roze serviescollectie ook de keuze uit een dinerbord, gebaksbord of ontbijtbord. Bestel de diepe borden met een staffelkorting vanaf 6 stuks. Deze soepborden zijn magnetron- en vaatwasmachine bestendig. GreenGate Alice Roz..

  • Artikel: STWDPLAALI1906
  • Gewicht: 490 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Plates
    Kleur :
    Roze
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-5
€15,95
6+
€14,95
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Op zoek naar roze servies? Hier een roze gekleurd diep bord, te gebruiken als soepbord of pastabord. Uiteraard is er in deze roze serviescollectie ook de keuze uit een dinerbord, gebaksbord of ontbijtbord. Bestel de diepe borden met een staffelkorting vanaf 6 stuks. Deze soepborden zijn magnetron- en vaatwasmachine bestendig. GreenGate Alice Roze servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Deep plate Alice pale pink
Productgroep: Borden
Materiaal: Porselein
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig
Afmetingen: 21.5 x 21.5 x 3.9 cm