GreenGate Beker (Latte Cup) Alice hazelnut bruin 300ml Ø 10cm

€7,50

Hazelnoot bruine Latte cup (greeploze beker) van het Deense merk GreenGate. De koffiebeker is makkelijk te combineren met andere bekers en je krijgt staffelkorting vanaf 4 stuks (mix & match). Zie ook het andere bijpassende servies van dit Scandinavische merk. De GreenGate latte cups zijn het populairste product, er zijn ook koffiemokken, es..

  • Artikel: STWLATAALI6306
  • Gewicht: 300 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware > Coffee & Tea Cups
    Kleur :
    Bruin
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-3
€7,50
4-5
€7,25
6+
€7,00
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Hazelnoot bruine Latte cup (greeploze beker) van het Deense merk GreenGate. De koffiebeker is makkelijk te combineren met andere bekers en je krijgt staffelkorting vanaf 4 stuks (mix & match). Zie ook het andere bijpassende servies van dit Scandinavische merk. De GreenGate latte cups zijn het populairste product, er zijn ook koffiemokken, espressokopjes en kop en schotels. De bekers hebben een inhoud van 300 ml en zijn magnetron- en vaatwasserbestendig. Het GreenGate servies straalt een romantisch en landelijke sfeer uit en is uiteraard een lust voor het oog. Hazelnoot bruin gekleurd servies uit de Every-Day collectie Alice Hazelnut brown. Combineer deze serviescollectie met bijvoorbeeld Alice Dusty rose.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Latte cup Alice hazelnut brown
Productgroep: Mokken en Bekers
Materiaal: Porselein
Afmetingen: hoogte 9 cm diameter 10 cm
Inhoud: 300 ml
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig