GreenGate Ontbijtschaaltje Alice lavender Ø 14 cm | 500 ml | Lavendel paars servies

€9,95

(Paars) Ontbijtschaaltje uit de Alice serviesgoed collectie van GreenGate in een lavendel kleur. Er is nog veel meer lavendel pastel servies te verkrijgen in de Alice serviescollectie. De paarse schaaltjes zijn er in vele kleuren. Je kunt de serviezen makkelijk met elkaar combineren. De schaaltjes zijn magnetron- en vaatwasmachine bestendig..

  • Artikel: STWCERAALI7206
  • Gewicht: 350 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Bowls
    Kleur :
    Lavendel
    green light op voorraad.
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

(Paars) Ontbijtschaaltje uit de Alice serviesgoed collectie van GreenGate in een lavendel kleur. Er is nog veel meer lavendel pastel servies te verkrijgen in de Alice serviescollectie. De paarse schaaltjes zijn er in vele kleuren. Je kunt de serviezen makkelijk met elkaar combineren. De schaaltjes zijn magnetron- en vaatwasmachine bestendig. Dit ontbijtschaaltje heeft een inhoud van ongeveer 500 ml. GreenGate Alice Lavender servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties. Bestel hier je favoriete schaaltjes.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Cereal bowl Alice Lavender
Productgroep: Schalen en Kommen
Materiaal: Porselein
Afmetingen: hoogte 6,5 cm, diameter 14 cm
Inhoud: 0.5 liter
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig