GreenGate Ontbijtschaaltje Alice lichtblauw Ø 14 cm | 500 ml

€9,95

Lichtblauw gekleurde ontbijtschaaltjes / kommetjes uit de serviescollectie GreenGate Alice pale blue. Je kunt de verschillende kleuren schaaltjes en kommetjes goed met elkaar combineren. Er is ook een kleiner licht blauw dipschaaltje. Voor Pastel servies ben je hier aan het goede adres. De ontbijtschalen zijn vaatwasmachine- en magnetronbestendi..

  • Artikel: STWCERAALI2906
  • Gewicht: 350 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Bowls
    Kleur :
    Blauw
    green light op voorraad.
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Lichtblauw gekleurde ontbijtschaaltjes / kommetjes uit de serviescollectie GreenGate Alice pale blue. Je kunt de verschillende kleuren schaaltjes en kommetjes goed met elkaar combineren. Er is ook een kleiner licht blauw dipschaaltje. Voor Pastel servies ben je hier aan het goede adres. De ontbijtschalen zijn vaatwasmachine- en magnetronbestendig. GreenGate Alice blauw servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Cereal bowl Alice pale blue
Productgroep: Schalen en Kommen
Materiaal: Porselein
Afmetingen: hoogte 6,5 cm, diameter 14 cm
Inhoud: 0.5 liter
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig

GreenGate Ontbijtschaaltje Alice lichtblauw Ø 14 cm | 500 ml

5 Heb ze al een tijdje geleden gekocht. Past bij mijn licht blauwe combinatie met bloemen service. Ook bij Billie design gekocht. Veel al in de vaatwasser geweest, maar de kom en zijn nog als nieuw.