GreenGate Koffiemok Alice Coral 350 ml - H 10 cm - Ø 9 cm

€8,25

Leuke koraal kleurige koffiemok uit de Alice Coral serviescollectie. Er zijn veel verschillende gekleurde koffiemokken, maar ook witte mokken met een bloemetjes dessin. Op de koffiemokken krijg je een staffelkorting vanaf 4 stuks (mix & match). Maak je koffieservies compleet met de koraal kl..

  • Artikel: STWMUGAALI1606
  • Gewicht: 350 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware > Mugs
    Kleur :
    Koraal
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-3
€8,25
4-5
€8,00
6+
€7,75
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Leuke koraal kleurige koffiemok uit de Alice Coral serviescollectie. Er zijn veel verschillende gekleurde koffiemokken, maar ook witte mokken met een bloemetjes dessin. Op de koffiemokken krijg je een staffelkorting vanaf 4 stuks (mix & match). Maak je koffieservies compleet met de koraal kleurige mokken van GreenGate. Behalve mokken met oor zijn er ook bekers (latte cups) zonder oor in deze zelfde koraalkleur. De mooie koffiemok is dankzij het handvat gemakkelijk vast te houden en voorkomt verbrande vingers. GreenGate Alice Koraal servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Mug Alice Coral
Productgroep: koffiemokken
Materiaal: porselein
Afmetingen: hoogte 10 cm x diameter 9 cm
Inhoud: 350 ml
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig