Gate Noir

 

Gate Noir introGate Noir home

Gate Noir Introductie

Gate Noir is het nieuwe kindje van de GreenGate familie and focussed op Art Deco. Het nieuwe merk Gate Noir volgt een andere trend en smaak en geeft GreenGate de mogelijkheid om hun eigen geliefde karakter en DNA te onderhouden en ontwikkelen.

De ontwerpers van GreenGate omarmen de nieuwe trend van Art Deco, waar ze de trend voorspellers en voorlopers van de kledingindustrie volgen. Gate Noir is een zeer elegante collectie die zich anders uit dan GreenGate. Gate Noir spreekt de jonge urban proffessionals aan, die zich interesseren in trend en lifestyle. Vrouwen schamen zich niet om zich aangetrokken te voelen to luxe, glamour en elegantie.
 

Art Deco


Art Deco was een periode tijdens 1920's - 1940's waar New York en Parjis monumentale ontwerp Metropolen waren. De naam Gate Noir reflecteerd de synthese tussen deze twee Metropolen.
 

Gate Noir catalogus

Klik op onderstaande foto om de Gate Noir catalogus te bekijken. Momenteel is de Gate Noir catalogus alleen online te bewonderen. Volg onze nieuwsbrieven om geïnformeerd te worden wanneer de catalogus ook op papier is te verkrijgen. Je kunt de Gate Noir catalogus als pdf bestand downloaden.
Ga naar de GreenGate catalogi om de GreenGate collecties te bekijken.
Gate Noir Catalog
Om te gaan shoppen ga naar de categorie Gate Noir.