GreenGate Waterglas Alice helder (350ml)

€7,95

Leuke heldere waterglazen van het Deense GreenGate uit de Alice - Every Day collectie. Het mooie reliëf van de drinkbeker geeft het glas elegantie en structuur. Dit drinkglas is te gebruiken als waterglas, frisdrankglas en wijnglas en heeft een inhoud van 35 cl. Na gebruik kan het drinkglas gereinigd worden in de vaatwasmachine. Charmante d..

  • Artikel: GLAWATAALI0606
  • Gewicht: 310 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden> Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware
    green light op voorraad.
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Leuke heldere waterglazen van het Deense GreenGate uit de Alice - Every Day collectie. Het mooie reliëf van de drinkbeker geeft het glas elegantie en structuur. Dit drinkglas is te gebruiken als waterglas, frisdrankglas en wijnglas en heeft een inhoud van 35 cl. Na gebruik kan het drinkglas gereinigd worden in de vaatwasmachine. Charmante drinkglazen staan leuk op je keukentafel. Deze glazen zijn ook verkrijgbaar in allerlei kleurtjes. Twee keer per jaar een nieuwe collectie glaswerk, vaak met nieuwe glazen. 

Product: GreenGate Water Glass Alice Clear
Product Type: Drinkglazen
Materiaal: Alle drinkglazen zijn gemaakt van soda-lime glas
Afmetingen: Ø 8.5 cm H: 9.5 cm
Inhoud: 350 ml
Instructies: gespoten glas en glas met gouden decoratie zijn niet vaatwasmachinebestendig. Effen kleur en heldere glazen met snij- of stickerdecoratie zijn vaatwasmachinebestendig. Niet magnetronbestendig.