GreenGate Dinerbord Alice Ripple Blue Ø 26.5 cm

€19,95

Leuke marine blauwe dinerborden uit de Alice Ripple Blue collectie van GreenGate. Er zijn ook andere blauwe dinerborden, ontbijtborden en gebaksborden. Vanaf 4 stuks krijg je een staffelkorting op de dinerborden (mix and match met andere kleuren). Het dinerbord heeft een diameter van 26,5 cm en is gemaakt van hoge kwaliteit porselein. De di..

  • Artikel: STWDINAALI2006
  • Gewicht: 920 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Plates
    Kleur :
    Blauw
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-3
€19,95
4-5
€19,45
6+
€18,95
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Leuke marine blauwe dinerborden uit de Alice Ripple Blue collectie van GreenGate. Er zijn ook andere blauwe dinerborden, ontbijtborden en gebaksborden. Vanaf 4 stuks krijg je een staffelkorting op de dinerborden (mix and match met andere kleuren). Het dinerbord heeft een diameter van 26,5 cm en is gemaakt van hoge kwaliteit porselein. De dinerborden zijn magnetron- en vaatwasmachine bestendig. Voor blauw servies ben je hier aan het goede adres. De GreenGate Ripple serviescollectie is een mooie aanvulling op het assortiment alledaags servies van GreenGate in een mooie marineblauwe kleur. De speciale glazuurtechniek maakt elk stuk uniek, met kleine charmante verschillen in kleur en textuur. Dit geeft het Ripple servies een natuurlijke en verfijnde uitstraling. GreenGate Alice Every Day servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Dinner plate Alice Ripple Blue
Productgroep: Borden
Materiaal: Porselein
Afmetingen: diameter 26,5 cm, hoogte 2.7 cm
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig