GreenGate Alice Lichtblauw Serviesset 4-delig

€43,95

Serviesset 4-delig GreenGate Alice Pale Blue voor 1 persoon. Deze serviesset heeft een lichtblauwe (pastel) kleur en is uitbreidbaar met vele serviesonderdelen uit de GreenGate Alice Pale Blue collectie, zoals een theepot, schenkkannen, een eierdop, waterglas, dessertglas en een latte cup (greeploze beker). Dit is een standaardset..

  • Artikel: SS_Alice_PaleBlue4
  • Gewicht: 2500 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Dinnerware Sets
    Kleur :
    Blauw
    green light op voorraad.
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Serviesset 4-delig GreenGate Alice Pale Blue voor 1 persoon. Deze serviesset heeft een lichtblauwe (pastel) kleur en is uitbreidbaar met vele serviesonderdelen uit de GreenGate Alice Pale Blue collectie, zoals een theepot, schenkkannen, een eierdop, waterglas, dessertglas en een latte cup (greeploze beker). Dit is een standaardset om je servies mee te starten en is makkelijk uitbreidbaar.

Deze blauw gekleurde serviesset is geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een ontbijt of een feestelijk bord bij het diner of de lunch, maar vooral voor dagelijks gebruik. Dit servies is gemaakt van porselein en is zowel vaatwasmachinebestendig als magnetronbestendig. Je kunt dit servies ook makkelijk combineren met andere kleuren.

GreenGate Alice Pale Blue servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties. Servies van Alice is stapelbaar en in verschillende kleuren verkrijgbaar, die je ook heel goed met elkaar kunt combineren.

Inhoud: Dit servies bestaat uit een dinerbord, ontbijtbord, koffiemok en ontbijtschaal. Dit servies is vervaardigd uit hoogwaardig porselein en geschikt voor 1 persoon
1 x Dinerbord Ø 26.5 cm
1 x Ontbijtbord Ø 23 cm
1 x Koffiemok met oor 350 ml
1 x Ontbijtschaaltje Ø 14 cm, 500 ml

Serie: GreenGate Alice Pale Blue - Every Day
Productgroep: Serviessets
Materiaal: Porselein
Magnetronbestendig: ja
Vaatwasserbestendig: ja