GreenGate Latte cup (beker) Alice Nordic Sky blauw 300 ml

€7,50

Luchtblauwe Nordic Latte cup (greeploze beker) van het Deense merk GreenGate. De koffiebeker is makkelijk te combineren met andere bekers en je krijgt staffelkorting vanaf 4 stuks (mix & match). Zie ook het andere bijpassende Nordic servies van dit Scandinavische merk. Deze mok is er ook in een lichtblauwe en donkerblauwe kleur. De Gree..

  • Artikel: STWLATAALI2706
  • Gewicht: 300 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware > Coffee & Tea Cups
    Kleur :
    Blauw
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-3
€7,50
4-5
€7,25
6+
€7,00
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Luchtblauwe Nordic Latte cup (greeploze beker) van het Deense merk GreenGate. De koffiebeker is makkelijk te combineren met andere bekers en je krijgt staffelkorting vanaf 4 stuks (mix & match). Zie ook het andere bijpassende Nordic servies van dit Scandinavische merk. Deze mok is er ook in een lichtblauwe en donkerblauwe kleur. De GreenGate latte cups zijn het populairste product, er zijn ook koffiemokken, espressokopjes en kop en schotels. De bekers hebben een inhoud van 300 ml en zijn magnetron- en vaatwasserbestendig. Het GreenGate servies straalt een romantisch en landelijke sfeer uit en is uiteraard een lust voor het oog.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Latte cup Alice Nordic sky blue
Productgroep: Latte Cups / Greeploze bekers
Materiaal: Porselein
Afmetingen: 10 x 10 x 9 cm
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig, niet ovenbestendig