GreenGate Ontbijtbord Alice pinewood groen (23 cm)

€10,75

Leuke donkergroen gekleurde ontbijtbord uit de Alice serviescollectie van GreenGate Pinewood Green. Mix & Match de ontbijtborden met staffelkorting vanaf 6 stuks. Zie ook het andere bijpassende groene servies. Behalve ontbijtborden zijn er ook dinerborden in dezelfde kleur. De ontbijtborden zijn magnetron- en vaatwasmachine bestendig. GreenG..

  • Artikel: STWPLAAALI3006
  • Gewicht: 350 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Kleur :
    Groen
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-5
€10,75
6+
€10,05
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Leuke donkergroen gekleurde ontbijtbord uit de Alice serviescollectie van GreenGate Pinewood Green. Mix & Match de ontbijtborden met staffelkorting vanaf 6 stuks. Zie ook het andere bijpassende groene servies. Behalve ontbijtborden zijn er ook dinerborden in dezelfde kleur. De ontbijtborden zijn magnetron- en vaatwasmachine bestendig. GreenGate Alice servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Plate Alice Pinewood green
Productgroep: Borden
Materiaal: porselein
Afmetingen: diameter 23 cm
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig