GreenGate Ontbijtbord Alice Lavender (paars) Ø 23 cm

€9,50

Lavendel / Paars gekleurde ontbijtborden uit de Alice Lavender serviescollectie van GreenGate. Staffelkorting op de paarse borden vanaf 6 stuks (Mix and Match). Behalve het ontbijtbord is er ook een lavendelkleurig dinerbord verkrijgbaar. Het ontbijtbord is magnetron- en vaatwasmachinebestendig. GreenGate Alice Lavendel servies is een ..

  • Artikel: STWPLAAALI7206
  • Gewicht: 650 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Plates
    Kleur :
    Lavendel
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-5
€9,50
6+
€8,80
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Lavendel / Paars gekleurde ontbijtborden uit de Alice Lavender serviescollectie van GreenGate. Staffelkorting op de paarse borden vanaf 6 stuks (Mix and Match). Behalve het ontbijtbord is er ook een lavendelkleurig dinerbord verkrijgbaar. Het ontbijtbord is magnetron- en vaatwasmachinebestendig. GreenGate Alice Lavendel servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties. 

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Plate Alice Lavender
Productgroep: Borden
Materiaal: Porselein
Afmetingen: diameter 23 cm
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig