GreenGate Ontbijtbord Alice creamy fudge (karamel) Ø 23cm

€9,50

Leuke ontbijtborden en ander servies van het Deense merk GreenGate. Het eetbord en andere GreenGate servies is eenvoudig met elkaar te combineren. Naast ontbijtbordjes, zijn er ook dinerborden, gebaksbordjes en diepe borden. Bestel nu je ontbijtbord bij servieswinkel Billie Design. Romige fudge (Creamy Fudge), hazelnootbruin en donkere chocolade..

  • Artikel: STWPLAAALI5306
  • Gewicht: 250 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Plates
    Kleur :
    Creamy Fudge
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-5
€9,50
6+
€8,80
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Leuke ontbijtborden en ander servies van het Deense merk GreenGate. Het eetbord en andere GreenGate servies is eenvoudig met elkaar te combineren. Naast ontbijtbordjes, zijn er ook dinerborden, gebaksbordjes en diepe borden. Bestel nu je ontbijtbord bij servieswinkel Billie Design. Romige fudge (Creamy Fudge), hazelnootbruin en donkere chocolade. Natuurlijke kleuren zijn trendy dit seizoen, en deze nieuwe smaakvolle GreenGate Everyday-kleuren zijn een perfecte match. Combineer dit servies met bijvoorbeeld het Alice wit servies of de Dark Chocolate.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Plate Alice creamy fudge
Productgroep: Borden
Materiaal: porselein
Afmetingen: Ø 23 cm
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig