GreenGate Kerst Deurmat Snowglobe wit (60 x 40 cm)

€22,95 €11,48Je bespaart 50%

Een leuke deurmat van het Deense merk GreenGate. Bij ons de GreenGate kokos deurmatten, hartstikke leuk voor je deur. De deurmat, het is een vrolijke groet voor jou en je gasten. Er zijn diverse matten verkrijgbaar, van halfronde en rechthoekige deurmatten. De kokosmatten zijn gemaakt van de vezels van de buitenkant van de kokosnoot, dit is een ..

  • Artikel: COIDOMSNG0104
  • Gewicht: 1400 gram
  • Collectie: GreenGate Christmas
  • Kleur :
    Wit
    green light op voorraad.
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Een leuke deurmat van het Deense merk GreenGate. Bij ons de GreenGate kokos deurmatten, hartstikke leuk voor je deur. De deurmat, het is een vrolijke groet voor jou en je gasten. Er zijn diverse matten verkrijgbaar, van halfronde en rechthoekige deurmatten. De kokosmatten zijn gemaakt van de vezels van de buitenkant van de kokosnoot, dit is een duurzaam materiaal en daardoor heb je lange tijd plezier van je kokosmat. Je kunt de mat gewoon schoonmaken door er met de stofzuiger overheen te gaan of om hem buiten even uit te kloppen.

Product:GreenGate Doormat Snowglobe white
Product Type: Deurmatten
Materiaal: Gedrukte kokos met PVC achterkant
Instructies: Om de levensduur van het design en de kleur van de deurmatten te verlengen, niet in direct zonlicht plaatsen of langdurig nat laten. Tijdens beginperiode, borstel of schud de mat eenvoudig om zijn beste uiterlijk te behouden.
Afmetingen: 60 x 40 cm

ook gekocht