GreenGate Eierdopje Alice lichtblauw Ø 5 cm H 6.5 cm

€3,95

(Licht) blauw gekleurde eierdop van het Deense lifestyle merk GreenGate uit de serviescollectie Alice. Pastel eierdopjes zijn er in roze, blauw en groen. Eierdopjes van GreenGate: stijlvol, kleurrijk design. Zie ook de andere leuke blauwe eierdoppen en het andere lichtblauwe servies. Een lekker zacht- of hardgekookt eitje bij het ontbi..

  • Artikel: STWEGGAALI2912
  • Gewicht: 50 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Serveware > Egg Cups
    Kleur :
    Blauw
    green light op voorraad.
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

(Licht) blauw gekleurde eierdop van het Deense lifestyle merk GreenGate uit de serviescollectie Alice. Pastel eierdopjes zijn er in roze, blauw en groen. Eierdopjes van GreenGate: stijlvol, kleurrijk design. Zie ook de andere leuke blauwe eierdoppen en het andere lichtblauwe servies. Een lekker zacht- of hardgekookt eitje bij het ontbijt, daar wordt je toch blij van? Bestel vandaag nog deze leuke eierdopjes. GreenGate brengt twee keer per jaar nieuwe serviescollecties uit en uiteraard zitten daar ook nieuwe eierdoppen bij. De eierdopjes zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Egg cup Alice pale blue
Productgroep: Eierdoppen
Materiaal: porselein
Afmetingen: hoogte 6,5 cm x Ø 5 cm
Inhoud: 40 ml
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig