GreenGate Dinerbord Alice lichtroze Ø 26.5 cm

€18,50

Dinerbord in een licht roze kleur uit de serviesgoed collectie GreenGate Alice pale pink. Naast de dinerborden zijn er ook ontbijtborden, pastaborden en gebaksborden te verkrijgen in deze serviescollectie. De dinerborden zijn magnetron- en vaatwasmachine bestendig. Vanaf 4 stuks krijg je een staffelkorting op de dinerborden (mix and match m..

  • Artikel: STWDINAALI1906
  • Gewicht: 920 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Plates
    Kleur :
    Roze
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-3
€18,50
4-5
€18,00
6+
€17,50
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Dinerbord in een licht roze kleur uit de serviesgoed collectie GreenGate Alice pale pink. Naast de dinerborden zijn er ook ontbijtborden, pastaborden en gebaksborden te verkrijgen in deze serviescollectie. De dinerborden zijn magnetron- en vaatwasmachine bestendig. Vanaf 4 stuks krijg je een staffelkorting op de dinerborden (mix and match met andere kleuren). Als je meer van donkerroze servies houdt, kijk dan naar de Alice Dusty Rose collectie. GreenGate Alice roze servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Dinner plate Alice pale pink
Productgroep: Borden
Materiaal: aardewerk
Afmetingen: diameter 26,5 cm
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig