GreenGate Eierdopje Alice donkerblauw Ø 5 cm H 6.5 cm

€3,95

Leuke blauw gekleurde eierdopjes uit de serviesgoed collectie GreenGate Alice donkerblauw. Er zijn ook bijpassende eierdoppen in andere kleuren verkrijgbaar, zoals lichtblauw en andere pastelkleuren. Zoek er andere leuke eierdopjes bij. De porseleinen eierdopjes zijn makkelijk met elkaar te combineren. Een lekker zacht- of hardgekookt ..

  • Artikel: STWEGGAALI2212
  • Gewicht: 50 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Serveware > Egg Cups
    Kleur :
    Blauw
    green light op voorraad.
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Leuke blauw gekleurde eierdopjes uit de serviesgoed collectie GreenGate Alice donkerblauw. Er zijn ook bijpassende eierdoppen in andere kleuren verkrijgbaar, zoals lichtblauw en andere pastelkleuren. Zoek er andere leuke eierdopjes bij. De porseleinen eierdopjes zijn makkelijk met elkaar te combineren. Een lekker zacht- of hardgekookt eitje bij het ontbijt, daar word je toch blij van? De eierdop is magnetron- en vaatwasmachine bestendig. GreenGate Alice blauw servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Egg cup Alice dark blue
Productgroep: Eierdoppen
Materiaal: Porselein
Afmetingen: hoogte 6,5 cm x Ø 5 cm
Inhoud: 40 ml
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig