Botervloot

Botervloot

Leuke botervloot of boterschaal kopen voor je serviescollectie? Hier een overzicht van de GreenGate botervloten, boterschaaljes en boterbordjes (butterboard). Het aardewerk servies is magnetron- en vaatwasserbestendig.

     

Botervloot kopen

Bij Billie Design zijn er diverse botervloten, boterschaalen en boterborden te verkrijgen van het Deense merk GreenGate. De botervlootjes zijn deels handgemaakt en gemaakt van aardewerk servies. De botervloot van GreenGate geeft de ontbijttafel een klassieke uitstraling. 

Botervloot

Om te voorkomen dat je brood of croissantje scheurt dien je te zorgen dat de roomboter smeerbaar is. De boter kun je buiten de koelkast bewaren door deze in een botervloot van GreenGate te stoppen.
Je zorgt er niet alleen voor dat de boter fluweel zacht is en goed afgedekt, het ziet er ook nog eens gezellig uit. Ook als je niet van vieze handen houdt, dan is een botervlootje ideaal om de boter te bewaren. In de botervlootjes kunnen ook andere ingrediënten worden bewaard zoals bijvoorbeeld kaas of chocoladeboter.

Gebruiksinstructies botervloten

De botervloten zijn magnetron- en vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven bij het specifieke product. Het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product, er kunnen in de botervlootjes en boter bordjes dus kleine variaties in grootte en kleur voorkomen. Bekijk hoe het servies wordt gemaakt.

Boter bordjes

De boter bordjes kunnen natuurlijk gebruikt worden voor de roomboter, maar het staat ook gezellig om er blokjes kaas op te doen of lekkere toastjes. Een boter bord is er in de klassieke stijl met bloemen, maar ook met leuke felle kleurtjes.
Heb jij jouw favoriete botervloot gevonden? Wacht dan niet langer en bestel ze eenvoudig op BillieDesign.nl
Wanneer je op werkdagen voor 15.00u besteld heb je ze doorgaans de volgende dag al in huis. Dat wordt smullen met servies van GreenGate!