GreenGate Ontbijtbord Alice lichtblauw Ø 23 cm | Pastel blauw servies

€9,50

Lichtblauw gekleurde ontbijtborden uit de Alice serviescollectie van GreenGate. Pastelkleurig servies in lichtroze, lichtgroen en lichtblauw. Staffelkorting op de borden vanaf 6 stuks (Mix and Match). Er zijn ook dinerborden en gebaksborden in dezelfde kleur en dessin. De ontbijtborden zijn magnetron en vaatwasmachine bestendig. GreenGate Alice ..

  • Artikel: STWPLAAALI2906
  • Gewicht: 600 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Plates
    Kleur :
    Blauw
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-5
€9,50
6+
€8,80
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Lichtblauw gekleurde ontbijtborden uit de Alice serviescollectie van GreenGate. Pastelkleurig servies in lichtroze, lichtgroen en lichtblauw. Staffelkorting op de borden vanaf 6 stuks (Mix and Match). Er zijn ook dinerborden en gebaksborden in dezelfde kleur en dessin. De ontbijtborden zijn magnetron en vaatwasmachine bestendig. GreenGate Alice Pastel blauw servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties. 

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Plate Alice pale blue
Productgroep: Borden
Materiaal: Porselein
Afmetingen: diameter 23 cm
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig