GreenGate Ontbijtbord Alice lichtroze Ø 23 cm | Pastel roze servies

€9,50

Roze gekleurd ontbijtbord uit de serviescollectie GreenGate Alice pink. Mix & Match de ontbijtborden met staffelkorting vanaf 6 stuks. Zie ook de andere ontbijtborden in andere pastel kleuren. Uit deze roze Alice pastelservies collectie zijn ook dinerborden, gebaksborden en pastaborden (soepborden) verkrijgbaar. De borden zijn vaatwasmachine..

  • Artikel: STWPLAAALI1906
  • Gewicht: 600 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Plates
    Kleur :
    Roze
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-5
€9,50
6+
€8,80
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Roze gekleurd ontbijtbord uit de serviescollectie GreenGate Alice pink. Mix & Match de ontbijtborden met staffelkorting vanaf 6 stuks. Zie ook de andere ontbijtborden in andere pastel kleuren. Uit deze roze Alice pastelservies collectie zijn ook dinerborden, gebaksborden en pastaborden (soepborden) verkrijgbaar. De borden zijn vaatwasmachine en magnetron bestendig. Er zijn ook donkerroze ontbijtborden met de naam Alice Dusty Rose. GreenGate Alice roze servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Plate Alice pale pink
Productgroep: Borden
Materiaal: Porselein
Afmetingen: diameter 23 cm
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig