Greengate Ontbijtschaaltje Alice warm grijs Ø 14 cm | 500 ml

€9,95

Ontbijtschaaltje in warm grijze kleur. Behalve warm grijze schaaltjes, zijn er ook donkergrijze schaaltjes. Uiteraard kun je de schalen ook met warme kleuren combineren. De ontbijtschaaltjes zijn magnetron en vaatwasmachine bestendig. Het schaaltje heeft een diameter van 14 cm en een inhoud van ongeveer 500 ml.  GreenGate Alice grijs s..

  • Artikel: STWCERAALI8306
  • Gewicht: 350 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Bowls
    Kleur :
    Grijs
    green light op voorraad.
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Ontbijtschaaltje in warm grijze kleur. Behalve warm grijze schaaltjes, zijn er ook donkergrijze schaaltjes. Uiteraard kun je de schalen ook met warme kleuren combineren. De ontbijtschaaltjes zijn magnetron en vaatwasmachine bestendig. Het schaaltje heeft een diameter van 14 cm en een inhoud van ongeveer 500 ml.  GreenGate Alice grijs servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Cereal bowl Alice warm grey
Productgroep: Schalen en Kommen
Materiaal: aardewerk
Afmetingen: hoogte 6,5 cm, diameter 14 cm
Inhoud: 0.5 liter
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig