GreenGate Ontbijtschaaltje Alice rood Ø 14 cm | 500 ml

€9,95

Ontbijtschaaltje in een rode kleur uit de Alice servies collectie van GreenGate. Combineer het schaaltje met ander leuk rood servies. Er is ook een dipkommetje / dipschaaltje in dezelfde rode kleur. Behalve dit rode schaaltje is er ook een donker rood schaaltje (Claret red) te bestellen. De schalen zijn vaatwasmachine en magnetron..

  • Artikel: STWCERAALI1006
  • Gewicht: 350 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Bowls
    Kleur :
    Rood
    green light op voorraad.
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Ontbijtschaaltje in een rode kleur uit de Alice servies collectie van GreenGate. Combineer het schaaltje met ander leuk rood servies. Er is ook een dipkommetje / dipschaaltje in dezelfde rode kleur. Behalve dit rode schaaltje is er ook een donker rood schaaltje (Claret red) te bestellen. De schalen zijn vaatwasmachine en magnetron bestendig. 
GreenGate Alice rood servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies".  Een rood gekleurde serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Cereal bowl Alice red
Productgroep: Schalen en Kommen
Materiaal: Porselein
Afmetingen: hoogte 6,5 cm, diameter 14 cm
Inhoud: 0.5 liter
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig