GreenGate Dinerbord Alice donkerblauw Ø 26.5 cm

€18,50

Donkerblauw dinerbord uit de serviescollectie Alice dark blue. Naast de dinerborden zijn er ook ontbijtborden en ander servies in het donkerblauw. Een blauw dinerbord is ook te gebruiken als onderbord. De dinerborden zijn magnetron-en vaatwasmachine bestendig. Vanaf 4 stuks krijg je een staffelkorting op de dinerborden (mix and match met andere ..

  • Artikel: STWDINAALI2206
  • Gewicht: 920 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Plates
    Kleur :
    Blauw
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-3
€18,50
4-5
€18,00
6+
€17,50
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Donkerblauw dinerbord uit de serviescollectie Alice dark blue. Naast de dinerborden zijn er ook ontbijtborden en ander servies in het donkerblauw. Een blauw dinerbord is ook te gebruiken als onderbord. De dinerborden zijn magnetron-en vaatwasmachine bestendig. Vanaf 4 stuks krijg je een staffelkorting op de dinerborden (mix and match met andere kleuren). GreenGate Alice blauw servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties. Bestel je borden bij Billie Design.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Dinner plate Alice dark blue
Productgroep: Borden
Materiaal: Porselein
Afmetingen: diameter 26,5 cm, hoogte 2,7 cm
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig