GreenGate Kop en schotel Alice lichtblauw 225 ml

€15,95

Kop en schotel servies in licht blauwe kleur uit de GreenGate Alice pale blue serviesgoed collectie. Bestel nu deze kop en schotels met een staffelkorting vanaf 6 stuks. Er zijn gekleurde kop en schotels, maar ook witte met een bloemen dessin. Deze GreenGate kop en schotel staat leuk op tafel en kan perfect gecombineerd worden met ander servies!..

  • Artikel: STWCUPSAALI2906
  • Gewicht: 475 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware > Coffee & Tea Saucers
    Kleur :
    Blauw
    green light op voorraad.
Staffelprijs
1-5
€15,95
6+
€14,95
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Kop en schotel servies in licht blauwe kleur uit de GreenGate Alice pale blue serviesgoed collectie. Bestel nu deze kop en schotels met een staffelkorting vanaf 6 stuks. Er zijn gekleurde kop en schotels, maar ook witte met een bloemen dessin. Deze GreenGate kop en schotel staat leuk op tafel en kan perfect gecombineerd worden met ander servies! De kenmerkende geribbelde rand is zeer herkenbaar in dit servies. De kop en schotel zijn gemaakt van hoogwaardig porslelein en de kop heeft een inhoud van 225 ml. Deze kop en schotel is vaatwasmachine en magnetron bestendig. Er zijn ook latte cups, espressokopjes en koffiemokken in hetzelfde dessin. GreenGate Alice blauw servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Cup & saucer Alice pale blue
Product Type: Mokken en Koppen
Materiaal: Porselein
Afmetingen: diameter 9 cm, hoogte 8,5 cm
Inhoud: 225 ml
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig