GreenGate Melkkannetje Alice lichtblauw 250 ml

€7,95

Lichtblauw Melkkannetje uit de Alice serviesgoed collectie van GreenGate. Er is ook een bijpassend suikerpotje in dezelfde lichtblauwe kleur. De melkkannetjes hebben een inhoud van 250 ml en zijn magnetron en vaatwasmachine bestendig. Er zijn ook grotere schenkkannen in dezelfde kleur en dessin verkrijgbaar. GreenGate Alice blauw servies is een ..

  • Artikel: STWCREAALI2906
  • Gewicht: 225 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Serveware > Sugar Bowls & Creamers
    Kleur :
    Blauw
    green light op voorraad.
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Lichtblauw Melkkannetje uit de Alice serviesgoed collectie van GreenGate. Er is ook een bijpassend suikerpotje in dezelfde lichtblauwe kleur. De melkkannetjes hebben een inhoud van 250 ml en zijn magnetron en vaatwasmachine bestendig. Er zijn ook grotere schenkkannen in dezelfde kleur en dessin verkrijgbaar. GreenGate Alice blauw servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Creamer Alice pale blue
Materiaal: Porcelein
Afmetingen: diameter 7,8 cm, hoogte 9 cm
Inhoud: 250 ml
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig