Greengate Ontbijtschaaltje Alice lichtgroen Ø 14 cm | 500 ml

€9,95

Ontbijtschaaltje uit de Alice servies collectie van GreenGate in een lichtgroene pastel kleur. Er is nog veel meer groen pastel servies te verkrijgen in de Alice serviescollectie. Je kunt de groene serviezen makkelijk met elkaar combineren. Naast deze ontbijtschaal is er ook een klein dipkommetje in dezelfde groene kleur, maar is ook e..

  • Artikel: STWCERAALI3906
  • Gewicht: 350 gram
  • Collectie: GreenGate Alice Every Day
  • Google Product Category :
    Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Bowls
    Kleur :
    Groen
    green light op voorraad.
Aantal :
Gratis verzending vanaf € 35,00
Levertijd 1 –2 Dagen
30 dagen retour
Achteraf betalen

Ontbijtschaaltje uit de Alice servies collectie van GreenGate in een lichtgroene pastel kleur. Er is nog veel meer groen pastel servies te verkrijgen in de Alice serviescollectie. Je kunt de groene serviezen makkelijk met elkaar combineren. Naast deze ontbijtschaal is er ook een klein dipkommetje in dezelfde groene kleur, maar is ook een ontbijtschaaltje in een donkergroene kleur (Pinewood green) en een 'Dusty' groene kleur. De schaal heeft een inhoud van ongeveer 500 ml. De ontbijtschaaltjes zijn magnetron en vaatwasmachine bestendig. GreenGate Alice groen servies is een nieuwe lijn van serviezen, ook wel "Every Day GreenGate servies". Een serviescollectie met kwaliteitsproducten aangeboden tegen een goede prijs, ontworpen om te complementeren aan bestaande en toekomstige serviescollecties.

Let op: het GreenGate servies is een met de hand gemaakt product. Er kunnen kleine variaties in grootte en kleur voorkomen.

Product: GreenGate Cereal bowl Alice pale green
Productgroep: Schalen en Kommen
Materiaal: aardewerk
Afmetingen: hoogte 7 cm, diameter 14 cm
Inhoud: 0.5 liter
Instructies: magnetron- en vaatwasserbestendig